Inschrijven voor de cyclocross

De wielerliefhebbers kunnen zich inschrijven voor de cyclocross. Dit kan via deze website. Onze parcoursbouwer heeft er weer alles aan gedaan om een pareltje op te stellen voor dit 48ste crossweekend. Ook supporters zijn welkom volgens de op die moment geldende corona-maatregelen.

Bij welke categorie schrijf ik me in?

 • Veteranen (50+):
  Ben je een 50-plusser (m/v), dan kan je je inschrijven voor deze categorie. De mannen en vrouwen rijden samen gedurende een half uur.
  Een ticket kopen voor deze categorie kan hier
 • Vrouwen:
  De vrouwen die nog geen 50+ zijn kunnen zich inschrijven in deze categorie. Deze dames rijden samen met de amateurs/liefhebbers.
  Een ticket kopen voor deze categorie doe je hier
 • Amateurs/liefhebbers:
  Dit zijn de heren die sporadisch of max 1x per week met een wielerclub op de fiets zitten. Ze willen graag eens proeven van het veldrijden en willen met een gezonde competitiedrang rijden tegen andere liefhebbers.
  Inschrijven voor deze categorie kan hier
 • Elite:
  Dit zijn de mannen die echt veel fietsen. Ze rijden enkele keren per week met de fiets en zijn er echt mee bezig. Elite hoeft uiteraard niet Van der Poel of Van Aert niveau te zijn, maar de mannen die zich willen meten met de rest. Renners die in de voorbije jaren al top 3 gereden hebben bij de amateurs/liefhebbers, moeten zich inschrijven in deze categorie.
  Inschrijven voor de Elite doe je hier.

Na een jaartje afwezigheid kijken we er enorm naar uit om jullie te ontmoeten op ons crossweekend.

Alvast tot dan!

Het crossbestuur.